Retourneren

Retourneren

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals je had verwacht? Bij Moment of Joy heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na de factuurdatum je bestelling naar ons terug te sturen.


Hoe stuur je je retour op de juiste manier op?

 •  Stap 1

Meld dat je ons een retour wilt sturen, door onderstaand online retourformulier in te vullen (scroll naar beneden). 

 • Stap 2

Verpak de producten indien mogelijk in de originele verpakking. Dit houdt in dat je het product in het originele Moment of Joy verpakking dient terug te sturen. Het daadwerkelijk versturen met de post dient in een luchtkussen envelop of doosje te gebeuren.

 • Stap 3

Vul het retourformulier (klik hier) volledig in en stop dit in de envelop of doos.

 • Stap 4

Noteer het volgende adres op je retourzending:

Moment of Joy retouren
De Geasten 10
9216 XT Oudega

 • Stap 5

Zorg dat je retour voldoende is voorzien van frankering. Voor een envelop is dit € 1,82, voor een brievenbuspakje €4,00 en voor een pakket is dat €6,75. De kosten voor verzending zijn voor eigen rekening. 

 • Stap 6

Verzend je retour via een PostNL servicepunt of brievenbus.


Retourvoorwaarden

Alleen onbeschadigde producten, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking toevoegen (luchtkussen envelop of doos) en voldoende voorzien van frankering inclusief ingevuld retourformulier. Bij sets kunnen geen afzonderlijke producten retour worden gestuurd. Om hygiënische redenen mogen oorbellen niet zijn gepast. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

De retourvoorwaarden op een rijtje:

 • Retour sturen en ruilen kan alleen binnen de genoemde 14 dagen - laat het ons weten door het online formulier in te vullen. 
 • Na het invullen van het online retourformulier heb je 14 dagen om ons het product terug te sturen. 
 • Retourkosten zijn voor eigen rekening en ook de eventuele risico’s van het verzenden is de verantwoording van de klant
 • Retourzendingen waar geen naam of ordernummer bij genoteerd zijn, worden tot 1 maand na datum van ontvangst bewaard. Na deze periode wordt de retour in onze eigen administratie verwerkt en kan hier geen aanspraak meer op gemaakt worden
 • Als de gehele bestelling retour gestuurd wordt, krijg je het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten vergoed (dit geldt niet voor de retourkosten)

Gepaste of gedragen artikelen kunnen niet retour worden gestuurd.

Voldoet je retour niet aan bovenstaande voorwaarden, dan kunnen we je retour weigeren.


Terugbetaling

Wij betalen na ontvangst van de goederen het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een zending kwijt raakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening.  Wil je dus zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan je retour per brievenbuspakje of pakket (met track en trace code). 


Online retourformulier